15. november 2013

GRÆSK BURGER



Denne opskrift giver 2 burgere

Ingredienser:
1 portion agurk topping (se længere nede)
250g oksefars m. lav fedtprocent
1 spsk smuldret feta
1 1/2 tsk hakket persille
1 fed hakket hvidløg
lidt peber
1 ristet grov burgerbolle
Friske spinatblade
2 skiver tomat

Fremgangsmåde:
1. Lav agurketopping af 3 spsk hakket agurk, 2 spsk græsk yoghurt, 1 fed hakket hvidløg, 1/2 tsk hakket persille og smag til med salt. Sæt det til side

2. Bland farsen med feta, persille, hvidløg og peber. Form to bøffer og steg dem på en pande.

3. Flæk burgerbollen i to og rist dem evt. på en brødrister. Læg spinat på dem, herefter bøffen. Læg tomat og agurketopping på bøffen og pynt evt med lidt rødløg

Velbekomme

0 kommentarer:

Send en kommentar

Email Facebook Pinterest Twitter LinkedIn Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes