Denne opskrift giver 2 burgere
Ingredienser:
1 portion agurk topping (se længere nede)
250g oksefars m. lav fedtprocent
1 spsk smuldret feta
1 1/2 tsk hakket persille
1 fed hakket hvidløg
lidt peber
1 ristet grov burgerbolle
Friske spinatblade
2 skiver tomat
Fremgangsmåde:
1. Lav agurketopping af 3 spsk hakket agurk, 2 spsk græsk yoghurt, 1 fed hakket hvidløg, 1/2 tsk hakket persille og smag til med salt. Sæt det til side
2. Bland farsen med feta, persille, hvidløg og peber. Form to bøffer og steg dem på en pande.
3. Flæk burgerbollen i to og rist dem evt. på en brødrister. Læg spinat på dem, herefter bøffen. Læg tomat og agurketopping på bøffen og pynt evt med lidt rødløg
Velbekomme
0 kommentarer:
Send en kommentar